21.09.2008 г., 17:56 ч.

Самодива 

  Поезия » Любовна
2958 0 22
Хайде! Погледни ме във очите
(там танцуват всичките ми тайни).
До една ще ти сваля звездите -
да ти светят вечер всеотдайни.
Погледът ми - пълна чаша с вино
(само най - безстрашните го пият)!
Пий сега до дъно и ... горчиво!
(с две - три глътки аз ще те напия)
Луди като бяла месечина
в моята снага горят луните!
Тази нощ съм твоята любима...
Хайде! Погледни ме във очите!

Погледът ми само как опива!
(Казах ли ти, че съм самодива?!)

© Васка Мадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??