9 mar 2019, 4:50

Самолечебница 

  Poesía » De amor
626 1 3

Момичета, жени!

Бъдете здрави и благословени!

Бъдете силни и добри,

Бъдете чувствени и нежни!

Подкрепяйте се в мигове нелесни, Прегръщайте се с всеки идващ ден, Припявайте отново стари песни,

От младостта, от късче - див рефрен!

 

Момичета, жени, богини...

Бъдете пълни с обич, с доброта!

И независимо от неразбиранено,

На пук, дарявайте безмерно любовта!

© Просто Някой Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??