Момичета, жени!
Бъдете здрави и благословени!
Бъдете силни и добри,
Бъдете чувствени и нежни!
Подкрепяйте се в мигове нелесни, Прегръщайте се с всеки идващ ден, Припявайте отново стари песни,
От младостта, от късче - див рефрен!
Момичета, жени, богини...
Бъдете пълни с обич, с доброта!
И независимо от неразбиранено,
На пук, дарявайте безмерно любовта!
© Просто Някой All rights reserved.