Кипим от емоции горещи,
изпуснахме контрол над нас,
къде изчезна важното нещо -
да имаме над себе си власт!
Чувствата са лош съветник,
първо ситуацията прецени,
инак ще си първи клетник,
затова себе си първо промени!
Разумът е тази огромна сила,
с която можем да победим,
душата без нея е безкрила
и ще бъде като яко дим!
© Георги Todos los derechos reservados