29 нояб. 2022 г., 17:49

Самообладанието 

  Поэзия » Другая
323 0 1

Кипим от емоции горещи,

изпуснахме контрол над нас,

къде изчезна важното нещо -

да имаме над себе си власт!

 

Чувствата са лош съветник,

първо ситуацията прецени,

инак ще си първи клетник,

затова себе си първо промени!

 

Разумът е тази огромна сила,

с която можем да победим,

душата без нея е безкрила

и ще бъде като яко дим!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??