19 sept 2013, 18:11

Самоспасение 

  Poesía » Otra
857 0 7

 

В студената нощ ще поплача,

цигара не ми се намира...

Изгубена в локвите крача.

Вървя, но не ми се прибира.


Объркана, смачкана, клета

задържам гнева затаен.

В яда си планирам вендета,

но всъщност - вендета към мен.


Сега ще крещя и ще псувам,

ще бъда съвсем  безпощадна.

Простете. Така се лекувам.

Изправям се след като падна.


Във друг да потърся утехи...

Та има ли бели коне

и рицари в тежки доспехи?

Е, аз не познавам поне!


Не трябва, не мисля, не мога

от утре да бъда различна.

Това ли да правя, за Бога!?

Да ставам фалшива, двулична?!


Предателство и изневяра

не виждаме как да простим.

Животът е покер, но зара

е толкова непредвидим!

 

© Юлия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??