Самотата се ражда от скрита тъга,
изписана тук, на челото,
когато опипаш с трептяща ръка
студената плът на леглото.
Плаче самотна цигулка в нощта
и вопли отекват в сумрака...
Едва ли ще мога да утеша
на тази цигулка тъгата!
© АГОП КАСПАРЯН Todos los derechos reservados