10.11.2007 г., 17:55 ч.

Самота 

  Поезия » Друга
1072 1 9

Самотата се ражда от скрита тъга,

изписана тук, на челото,

когато опипаш с трептяща ръка

студената плът на леглото.

 

Плаче самотна цигулка в нощта

и вопли отекват в сумрака...

Едва ли ще мога да утеша

на тази цигулка тъгата!

© АГОП КАСПАРЯН Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??