5 jun 2008, 20:17

Самота 

  Poesía » Otra
704 0 0
Самота

Студено бе навън и слънце нямаше вече,
дали мечтите залязоха или литнаха далече?
Гледах през прозореца с насълзени очи -
исках да изляза, дъждът върху мен да вали,
може би сълзите щеше да заличи...
Исках да се слея със сенките дори,
да стана невидима за чуждите очи...
Но какво има значение -
остана само сивото ежедневие,
угасна последната надежда в мен -
да избягам някога от този плен.
Няма мечти, няма надежда
и слънцето даже избяга, изглежда.
Остава рана, която боли
и очи, в които безспирно вали.

3.06.08

© Адгжф Ссфд Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??