11 dic 2009, 10:46

Самота 

  Poesía » Otra
756 0 16

Не идвайте при мен с омраза.

Не ме наричайте добър.

Не зная как  да ви посрещна.

Вървете в пътя си, търсете

дома на своята отрада.

Аз не съм.

 

Не идвайте при мене с болка.

Не ме наричайте приятел.

Не зная как да ви помогна.

Вървете в пътя си, търсете

дома на своята утеха.

Аз не съм.

 

Не идвайте при мен.

Високо е. И празно.

В името на утрото ви моля -

не идвайте при мене.

Аз не съм.

© Райчо Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??