Когато те няма и съм сама,
чувствам се като тяло без душа,
времето е същински век,
и вечерта за мен е ад...
Не мога да намеря думи
да ти кажа колко те обичам....
каква болка изпитвам в нощите,
когато до мен те няма...
Да знаеш само колко те обичам,
без теб живея, но не съществувам...
Всеки час без тебе
за мене е като мъчение...
Сякаш всичко носи твойто име
и където погледна, виждам само теб...
Не мога да намеря думи
да ти кажа колко те обичам....
каква болка изпитвам в нощите,
когато до мен те няма...
Да знаеш само колко те обичам,
без теб живея, но не съществувам...
© Дивата Todos los derechos reservados