Jan 4, 2012, 4:00 PM

Самота... 

  Poetry » Love
394 0 2

Когато те няма и съм сама,

чувствам се като тяло без душа,

времето е същински век,

и вечерта за мен е ад...

 

Не мога да намеря думи

да ти кажа колко те обичам....

каква болка изпитвам в нощите,

когато до мен те няма...

Да знаеш само колко те обичам,

без теб живея, но не съществувам...

 

Всеки час без тебе

за мене е като мъчение...

Сякаш всичко носи твойто име

и където погледна, виждам само теб...

 

Не мога да намеря думи

да ти кажа колко те обичам....

каква болка изпитвам в нощите,

когато до мен те няма...

Да знаеш само колко те обичам,

без теб живея, но не съществувам...

 

© Дивата All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??