2 oct 2011, 16:34

Самота 

  Poesía » Versos blancos
692 0 2

Не искам твоята милостиня.

Тя е изпросена близост.

Аз искам топла сълза.

Изтръгната от дълбоката тайна на душата ти.

Поемам кръста си - отново ще избягаш.

Пак ще съм сама с изгрева.

В мълчанието ще скрия пулсиращата болка.

Не ме разбра. Все така.

Остава празното очакване -

единствен гост с дебнещата самота.

© Сиана Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Това е любов като моята Бих я оприличил с бяла роза - символ на истинката любов.
  • Такава е истинската любов...на инат и въпреки всичко! Поздрав!
Propuestas
: ??:??