16 mar 2012, 22:51

Самота 

  Poesía » De amor
423 0 1

Стоя сама в тази къща,   

с изплакани очи от самота.     

Мечти, илюзии връхлитат 

и стене моята душа.   

 

Бях малка и невинна, 

с мечти, надежди за любов. 

Пораснах и загубих се в живота,

все чакаща изпепеляваща любов.

                                                            

© Дияна Симеонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • За толкова млад човек не отива да е самотен.Усмихни се на Слънцето,извикай Радостта и бъди щастлива!А мечтите и любовта ще дойдат без съмнение.Успех!
Propuestas
: ??:??