Стоя сама в тази къща,
с изплакани очи от самота.
Мечти, илюзии връхлитат
и стене моята душа.
Бях малка и невинна,
с мечти, надежди за любов.
Пораснах и загубих се в живота,
все чакаща изпепеляваща любов.
© Дияна Симеонова Всички права запазени