26 abr 2012, 10:32

Самота 

  Poesía » Versos blancos
874 0 0

Днес, в празничния ден,

отново ти не бе със мен.

Такъв подарък ти ми подари -

сълзи във моите очи...

 

Други "по-важни" дела те зовяха,

жената и детето в списъка не бяха...

И ето, вечерям отново сама,

а сълзите се ронят една по една...

 

А аз цял ден  тичам и глася,

и наивно чакам вечерта,

за да празнувам пак сама...

обгърната от болка и тъга.

 

А после спорове и  отново самота -

не съм те уважавала била,

но на празника отново бях сама,

а ти с твойта любима кола...

 

 

© ИметоМиЗначи Самота Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??