6 jun 2016, 17:46

Самота 

  Poesía » Otra
356 0 1

Как ме завари самота - 
разбита отвсякъде
и съм черна и зла...
Не умея да плувам
в този свят от лъжи,
в моя свят от проклятия.
Ти си вярна, добра,
даже стискаш ръката ми.
И си лягаш до мен
всяка нощ без претенции.
Нищо че съм люта и грешна,
че съм смешна и глупава.
Възприемаш ме всякаква.

Как ме завари самота,
откога си при мен,
с мълчалива присвитост
неусетно прегръщам те
и съм трудна въздишка
и съм бисер на дъното. 

 

© Галя Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??