1 ene 2017, 2:32

Самота... 

  Poesía » Filosófica
1181 1 8

 

 

Моя скъпа самота,

толкова отнесена,

толкова загубена,

губя се в спомена

и в мечтите си...

Моля те, остави ме

да изживявам

всичко, което нося

отвътре -

любов, радост,

воля да се боря.

Но също така те моля,

не ми отнемай

цялата самота,

в противен случай

живота ми,

окончателно ще свърши,

изгубил смисъла си,

вярата, надеждата...

полета, свободата,

мечтата, подбудата...

 

 

© Тита Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??