Моя скъпа самота,
толкова отнесена,
толкова загубена,
губя се в спомена
и в мечтите си...
Моля те, остави ме
да изживявам
всичко, което нося
отвътре -
любов, радост,
воля да се боря.
Но също така те моля,
не ми отнемай
цялата самота,
в противен случай
живота ми,
окончателно ще свърши,
изгубил смисъла си,
вярата, надеждата...
полета, свободата,
мечтата, подбудата...
© Тита Всички права запазени