Последна цигара догаря,
едничка чаша пълна остава!
Болката не спира в гърдите!
Кой ли ще изтрие сълзите?
Навън студ и мрак.
Една звездица проблясва.
Чуват се стъпки... Страх!
В кой да се сгуша в сетния час?
Сама! Между четири стени!
Утеха във възглавницата намирам...
Сама сред купища лъжи!
Болката в сърцето ще прикривам!!!
© Меглена Стефанова Todos los derechos reservados