May 8, 2008, 3:41 PM

Самота 

  Poetry » Love
1180 0 3

Последна цигара догаря,

едничка чаша пълна остава!

Болката не спира в гърдите!

Кой ли ще изтрие сълзите?

 

Навън студ и мрак.

Една звездица проблясва.

Чуват се стъпки... Страх!

В кой да се сгуша в сетния час?

 

Сама! Между четири стени!

Утеха във възглавницата намирам...

Сама сред купища лъжи!

Болката в сърцето ще прикривам!!!

 

© Меглена Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??