Отдавна свикнах да обичам самотата.
Приятелка най-вярна ми е тя.
Когато имам нужда идва,
после отива си сама.
Споделя с мене всяка болка.
Пронизва силно моето сърце.
Лекарство за такава рана няма,
време не лекува самота!
© Пламена Христова Todos los derechos reservados