3 sept 2006, 10:09

самота 

  Poesía
672 0 4
        • Самотата е кораб в спокойно море
          с безнадеждност стаена в платната.
          Оловно, сиво, враждебно небе
          илюзия, чакаща в мрака.
          Безброй раздели в безкрайните дни!
          Кървящи рани в сърцето.
          Разбити надежди и слепи мечти
          изгарят платната зловещо!
          Самотата е кораб в спокойно море
          с безнадеждност в платната.
          Враждебно сиво, оловно небе
          илюзия, че някой те чака!

© Вилияна Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??