12 may 2006, 0:06

Самотата ми тежи 

  Poesía
746 0 1
От всички се отдръпнах.
От приятели и близки,
дори от любовта.
Отдръпнах се, защото
исках да съм мъничко сама.
Цял живот на другите угаждах,
а за себе си аз нямах време,
нямах минутка дори.
И за това отблъснах всички,
но сега самотата ми тежи,
но късно осъзнавам
как тежи,
как тя превзема живота ми.
Сега аз търся приятели,
аз търся любовта,
но някога отблъснах ги
и късно е сега.

© Карина Кирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??