2 nov 2007, 14:32

Самотен Остров 

  Poesía » De amor
1129 0 5
На самотен остров Аз и Ти
Без да броим изминалите дни
Ще живеем така сякаш сме единствени на света
Ще си делим обичта и радостта
И ще забравим за омразата и скръбта

Далече... много далече от лошите хорски очи
Потънали в мечти и в прегръдките на луната
И милион звезди
Ще останем завинаги само
Аз и Ти...

© ДеСтиНи Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??