2.11.2007 г., 14:32 ч.

Самотен Остров 

  Поезия » Любовна
1115 0 5
На самотен остров Аз и Ти
Без да броим изминалите дни
Ще живеем така сякаш сме единствени на света
Ще си делим обичта и радостта
И ще забравим за омразата и скръбта

Далече... много далече от лошите хорски очи
Потънали в мечти и в прегръдките на луната
И милион звезди
Ще останем завинаги само
Аз и Ти...

© ДеСтиНи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??