19 oct 2007, 10:32

Самотна колежка 

  Poesía
901 0 5
Видях я замечтана в читалня
за бъдещата обща спалня,
когато сутрин неведнъж
ще е погалена от мъж.

© Лозан Митранов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??