Oct 19, 2007, 10:32 AM

Самотна колежка 

  Poetry
836 0 5
Видях я замечтана в читалня
за бъдещата обща спалня,
когато сутрин неведнъж
ще е погалена от мъж.

© Лозан Митранов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??