20 nov 2007, 10:19

Самотна празнота 

  Poesía » De amor
838 0 6

Защо са ми отломките от теб? –

на друга даде ти сърцето си!

За какво да съм със теб навред,

като вярно куче, което те следи.

 

Отдадох ти живота си и младостта,

отдадох ти се цяла в свойта красота.

Кълнях се, че твоя ще е моята душа,

но за какво? – за една самотна празнота!

 

Защо са ми отломките от теб?

Защо ми е една любов жестока,

която никога не ще е част от мен,

защото ти ще гледаш в другата посока.

© Марина Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??