4 mar 2014, 20:47

Самотна птица 

  Poesía » Otra
432 0 1

Самотна птица

 

Луна, искряща птица

Със сребърни криле,

Кръжи сама високо

По звездното небе

 

Очите впити в нея

Полита мисълта,

Привлечена, смутена,

Будува във нощта.

 

Луна, самотна птица,

На тихото небе,

Вселена наблюдава,

Зорницата зове.

 

(стихосб. "Будна тишина")

© Y. Panda Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??