18 mar 2008, 23:13

Самотник в града 

  Poesía
397 0 2

Вървеше сред машини огромни

и изкопи дълбоки -

той - един самотник, търсещ

надежди за нови сили.

 

Гледаше тези машини

и тези изкопи,

сравнявайки си живота

с нечии други животи.

 

И търсеше този самотник

машина за своя изкоп.

Но вече с разчертан проект

на новия си живот.

© Александра Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??