18 мар. 2008 г., 23:13

Самотник в града 

  Поэзия
401 0 2

Вървеше сред машини огромни

и изкопи дълбоки -

той - един самотник, търсещ

надежди за нови сили.

 

Гледаше тези машини

и тези изкопи,

сравнявайки си живота

с нечии други животи.

 

И търсеше този самотник

машина за своя изкоп.

Но вече с разчертан проект

на новия си живот.

© Александра Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??