8 sept 2007, 12:03

Самовлюбен в теб 

  Poesía
1662 0 12

Самовлюбен в теб

Заобичах със сърце и разум,
кацнах най-съзнателно в буркана с мед.
Егоизма си така и не отказах,
самолюбието ме събра със теб.

Колебливостта разкъсана на части е.
Виждам - точно като мене си.
Този път за мое щастие
влюбен съм безумно в себе си.

© Калоян Кънев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??