8.09.2007 г., 12:03 ч.

Самовлюбен в теб 

  Поезия
1668 0 12

Самовлюбен в теб

Заобичах със сърце и разум,
кацнах най-съзнателно в буркана с мед.
Егоизма си така и не отказах,
самолюбието ме събра със теб.

Колебливостта разкъсана на части е.
Виждам - точно като мене си.
Този път за мое щастие
влюбен съм безумно в себе си.

© Калоян Кънев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??