8 mar 2014, 22:35

Сапунени балони 

  Poesía » De amor
734 0 1

Сапунени балони надувани от дете.

Летящи, носени от празни ветрове…

В посоки неясни

 и спукани,

забравени,

погубени,

тъй, както са създадени.

Просто балони под налягане.

Изгубени копнежи,

изгубени мечти.

Изгубен съм и аз…

 

Кажи ми, къде си ти?

© Добрин Добрев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??