8.03.2014 г., 22:35 ч.

Сапунени балони 

  Поезия » Любовна
718 0 1

Сапунени балони надувани от дете.

Летящи, носени от празни ветрове…

В посоки неясни

 и спукани,

забравени,

погубени,

тъй, както са създадени.

Просто балони под налягане.

Изгубени копнежи,

изгубени мечти.

Изгубен съм и аз…

 

Кажи ми, къде си ти?

© Добрин Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??