Целувки и сълзи се преплитат в едно,
сърцето тупти неуморно.
Страх се поражда от тях
опитва всичко да превърне в грях.
Душа на рамото ми си почива.
Две планети в една се сливат.
Вулканите с лава преливат,
ударът чакат безстрастно
гласовете ни, мили, трептят ужасно.
Прегръдки силни спират дъха ти,
мисли объркани се преплитат в ума ти,
ласки бесни се удрят в сърцето ти.
Заставаш там под небето си,
усещайки някакси "Сблъсъка на планетите".
© Евгени Георгиев Todos los derechos reservados