May 28, 2009, 9:40 AM

Сблъсък 

  Poetry
900 0 3

 

Целувки и сълзи се преплитат в едно,

сърцето тупти неуморно.

Страх се поражда от тях

опитва всичко да превърне в грях.

 

 

Душа на рамото ми си почива.

Две планети в една се сливат.

Вулканите с лава преливат,

ударът чакат безстрастно

гласовете ни, мили, трептят ужасно.

 

 

Прегръдки силни спират дъха ти,

мисли объркани се преплитат в ума ти,

ласки бесни се удрят в сърцето ти.

Заставаш там под небето си,

усещайки някакси "Сблъсъка на планетите".

© Евгени Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??