17 sept 2009, 16:08

Сбогом 

  Poesía » Para niños
1479 0 0

Сбогом

 

Сбогом, учителко любима,

сбогом, весел клас,

сбогом, весела дружина,

сбогом, роден час!

 

Сбогом ти, класна стая,

сбогом, весело звънче,

 сбогом ти, дъска наша,

сбогом, веселите часове!

 

На есен ние ще се пръснем като пилци,

всеки със своите мечти,

свиден спомен ще запазим

за Вас, учителко добра!!

© Ребека Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??