17.09.2009 г., 16:08 ч.

Сбогом 

  Поезия » За деца
1473 0 0

Сбогом

 

Сбогом, учителко любима,

сбогом, весел клас,

сбогом, весела дружина,

сбогом, роден час!

 

Сбогом ти, класна стая,

сбогом, весело звънче,

 сбогом ти, дъска наша,

сбогом, веселите часове!

 

На есен ние ще се пръснем като пилци,

всеки със своите мечти,

свиден спомен ще запазим

за Вас, учителко добра!!

© Ребека Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??