13 dic 2006, 0:48

Сбогом 

  Poesía
767 0 4

Сбогом

 

Сълзице, бледо-синя,

за къде разбързала си се така?

Нима не знаеш,

че показвайки се,

обричаш се

и гиблено оставяш ме сама?

Сълзице, бледо-синя,

за къде разбързала си се така?

Нима обидих те със нещо,

затова горчиш ми ти така...

Сълзице, бледо-синя,

ах, тъжно е, но ще призная:

олеква ми, когато си отиваш.

© Велина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??