Свърши се - магията е развалена.
Сега всеки поема по пътя си.
А се обичахме така...
За тебе бях аз целият свят,
ти даваше смисъл на моите дни.
Но в живота някога става така
и няма нищо, което да сторим.
Няма смисъл - достатъчно безсмислени опити.
Дойде моментът за тежката дума...
Страх ни е да я изречем,
макар да знаем, че е време.
Започваш, но се спираш...
Поемам дъх, събирам кураж,
но и аз някак си не мога.
Погледите ни се срещат,
виждам болка в твоите очи,
усмихваме се сладко-горчиво
и двамата едновременно го изричаме:
Сбогом!
© Вергина Матева Todos los derechos reservados