30 may 2019, 2:25

Сбогом казах 

  Poesía » De amor
321 0 2

Аз казах сбогом,

не чувствам вина!

Любовни стихове 

не искам и да пиша!

А то е лесно,

звезди, цветя, Луна.

И казах сбогом,

по-лесно дишам,

не чакам порицание,

не чувствам и вина ,

прекрасно ми е някак си,

а крах предричаше.

„Сбогом!”,

зад думите си не се крия,

а моето сбогом,

е като вълна, стихия,

повлича те.

© Jivka Koleva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??