Аз казах сбогом,
не чувствам вина!
Любовни стихове
не искам и да пиша!
А то е лесно,
звезди, цветя, Луна.
И казах сбогом,
по-лесно дишам,
не чакам порицание,
не чувствам и вина ,
прекрасно ми е някак си,
а крах предричаше.
„Сбогом!”,
зад думите си не се крия,
а моето сбогом,
е като вълна, стихия,
повлича те.
© Jivka Koleva All rights reserved.