Сбогом любов
сбогом вселена.
Явно за щастие
не съм аз родена.
Нямам покой,
нито отрада.
Превивам се от болка.
Душата ми страда.
Уморих се да търся
истинска любов.
С болка си отивам
и с печален зов.
© Лиляна Стаматова Todos los derechos reservados