18 oct 2008, 17:46

Сбогом, мамо 

  Poesía
5205 0 12

Сбогом, мамо

 

Тиха, скромна, благородна -

твоята душа,

се отправи там високо

към Божествените небеса!

Моля те, за прошка мамо

в тоз последен час,

за това, че в миг тревожен

нагрубявах те до болка -

без да искам аз.

Знам, че много ти е тежко,

много те боли,

своето дете за нещо

да те оскърби...

Ти обидиш ми се сякаш,

но след миг, след два -

се усмихнеш и продумаш

с нежност, с доброта.

Ще ми липсва твойта обич,

твойта нежна длан,

в скута ти глава да сложа -

 в моя скъп пристан...

О, прости  ми, мила моя

майчице добра!

Подарявам ти за сбогом -

пареща сълза...

© Снежана Кръстанова-Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??