21 jun 2011, 14:46

Сбогом завинаги! 

  Poesía » De amor
1120 0 5

Не ме търси! Аз много дълго чаках...

Да ти простя, ще мога ли? - Не знам...

Надявах се, ръце протягах в мрака,

с душа опита, пълна с нежен плам.

 

И ти дойде... Очакван и желан.

Погали устните ми със въздишка,

обгърна ме със поглед замечтан

и си отиде... Без да кажеш нищо.

 

Обичах те... Обичам те безкрайно!

И вярвах в теб... До болка вярвам в теб!

Но знам, че мойта мъка е незнайна,

напразен е копнежът без ответ.

 

Затуй не идвай! И не ме търси... Не трябва!

И не прекрачвай нивга  в моя храм.

С безкрайна обич ти сърцето ми разби...

И да не ти простя, ще мога ли, не знам...

© Силвия Кръстева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??