10 abr 2009, 13:04

Сбогом, звездице! 

  Poesía » Otra
547 0 20

Една звездица падна от небето,

изминала не дългия си път,

изчезна някъде, в небитието

затвори на живота си кръга.

 

Следа след себе си остави

за другите звездици, да вървят,

заръки майчини да не забравят,

да следват правилния път.

 

Приятелко, къде си вече?

По-леко ли е там сега?

Дано си някъде далече

без болка и без самота!

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??