5 jul 2013, 14:40

Сбогуване 

  Poesía » De amor
803 0 0

Няколко минути насаме.

Няколко тежки въздишки надигат се в гърдите ми.

Иска ми се ти с мене да идваше към онези висини,

но писани са ни само няколко минути да сме сами.

После ще си тръгна със сълзи на очи.

И студено всяка от нас ще си мълчи...

 

Но само за малко ти приближи се.

Усещаш ли нещо да тупти?

Не стой така, усмихни се!

Недей, не говори и сърцето ми

в ръцете си вземи!

© Николинка Кирилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??