Звездички много има,
блещукащи в тъмното небе,
но СЛЪНЦЕТО за тях едно е,
докосващо изстиналото им сърце.
Когато нощем в небосклона
изгрее нова, впечатляваща звезда,
отвръща поглед то към нея
и стопля нейната душа.
ZVEZDI4KA8 се сбогува със свойто СЛЪНЦЕ,
топлило я до сега
и пита се - коя по ред е
в редица, дълга като вечността.
© Таня Todos los derechos reservados